با سلام به همه دوستان معطرم.لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره کمکم کنه.
میخواستم بدونم، همانطور که خیلی از رایحه ها نشاط آور ، انرژی بخش و حتی تحریک کننده است ،آیا رایحه خاصی وجود داره که باعث ایجاد حس غم و ناراحتی بیش از اندازه باشد؟
بنا بر تجربه ی شخصی خودم که سالها پیش عطری داشتم عربی با بوی غالب مریم و چیزی شبیه بوی پوست تازه ی پسته...
متاسفانه نام عطر یادم نیست ، ولی هربار استفاده میکردم ، به شدت منو غمگین میکرد.
طوری که باید چند ساعت گریه میکردم تا دلم خالی بشه. یجورایی انگار طراحی شده بود تا عاشق کند ، جوری که بی تاب باشی و جنون دیدار داشته باشی...
خوشبختانه بعد از مدتی فهمیدم که ممکنه این حالت غریب من به خاطر استفاده از این عطر باشه. و جدیدا هم نسبت به عطر ولنتینو دونا این حساسیت را پیدا کرده ام .
اگر کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد ، خوشحال میشم کمکم کنید و رایحه هایی که ممکنه این خاصیت را داشته باشند معرفی کنید.
درود برشما خانم مونا عزیز. سوالتون برام جالب بود چون
برای من هم عطر
#فیلیپو سورچینلّی اونوم کواندو راپیتا این استازی Quando rapita in estasi
احساس غم را تشدید میکند.
درود برشما خانم مونا عزیز. سوالتون برام جالب بود چون
برای من هم عطر
#فیلیپو سورچینلّی اونوم کواندو راپیتا این استازی Quando rapita in estasi
احساس غم را تشدید میکند.
سلام. امیدوارم شادمانی میهمان دل همه ی اعضای این خانه باشد و غم جایی برای حضور پیدا نکند. این سوال تقریبا برای ۴ سال پیشه و من با توجه و تمرکز روی نت های بویایی دریافتم که عطرها با نت غالب زنبق و یا چرم در کنار رز دمشقی( گلابگون) و یا آکورد دودی قوی، احساس غم را در شخص من، شدت میدهد.و برای هرکس میتواند متفاوت باشد یا اصلا اثری نداشته باشد.
ممنونم از لطف و پاسختون 🍀
چه جور غمی؟غمی که از دراورده؟یا فرد با اعتماد بنفس ولی غم الود؟
غم همرا با یأس؟..
#اقای_همساده✌🏻
بهترین گزینه ها رو دوستان پیشنهاد دادن بخصوص( ایو نون هو مانی.. اونوم)
ولی کاری که بنظرم هم غم الوده و بیشتر به سوال دوم نزدیکه و هم یک خانوم به راحتی میتونه تن پوشش کنه
#سرج لوتنس فیلز دی جویی Fils de Joie هست
حتما تستش کنید.
بر خلاف کارهایی که این حس رو منتقل میکنن خبری از دود خاکسترو غیره نیست یک کار گلی خیره کنندست.البته یونی هستش من این کار غم انگیزو توی عروسی هم پوشیدم😄
اما وقتی تستش کنید متوجه منظور من بابت پیشنهاد دادنش میشید. فک کنم عل..گال.ری داشته باشه دکانتشو البته سمپلشم هست شاید عطرافشان داشته باشه اگر مشتاق بودید استعلام بگیرید
آقای همساده😂😂🙈
خیلی جذاب به نظر میرسه این عطر😍. مشتاق به تست شدم. متشکرم.
اگر برای شما هم غم انگیزه چرا توی عروسی پوشیدید پس؟
آقای همساده😂😂🙈
خیلی جذاب به نظر میرسه این عطر😍. مشتاق به تست شدم. متشکرم.
اگر برای شما هم غم انگیزه چرا توی عروسی پوشیدید پس؟
این حسو من برداشت کردم اما همزمان خیلی شیک هم هست و اطرافیان هم خیلی مناسب مراسمها و مهمونی میدونستنش درواقع بازخورد اینطور بود.