سلام به همگی. آیا اینجا دوستان شناختی از برند الحمبرا و کیفیت کارش دارند؟ و اینکه سایت معتبری برای خرید این برند معرفی بفرمائید.
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند از همراهی و همدلی شما سپاسگزارم و بسیار خرسندم که معرفی های مقرون به صرفه ی من برای این محفل مورد عنایت و استناد قرار میگیرند.
با آرزوی بهروزی و شادکامی برای شما....
سلام و ادب، وقتتون به شادی، امیدوارم خوب باشین، ممنون میشم اگر براتون مقدوره من رو در انتخاب عطرهای مناسب راهنمایی کنید. من میگرن دارم و خب دنبال عطریم که اذیت کننده نباشه، بوهای تند یا خیلی شیرین رو دوست ندارم(البته خیلی دوست دارم موارد گورمندطور و پودری رو هم تست کنم و حتی مواردی با طبع کمی گرم)میخوام ماندگاری و پخش خوبی داشته باشه، قیمتش نسبتا مناسب باشه، بیشتر توی محیطهای آموزشی فعالیت دارم(مدرس هستم با توجه به این موضوع برای دیگران تا حد ممکن آزاردهنده نباشه) وحالت پرتکراری نداشته نباشه
عطرهای لالیک لامور، اکلت لانوین، مایوی، آکوابولگاری، دانهیل آبی، کولواتر و... رو تست کردم
سلام و ادب، وقتتون به شادی، امیدوارم خوب باشین، ممنون میشم اگر براتون مقدوره من رو در انتخاب عطرهای مناسب راهنمایی کنید. من میگرن دارم و خب دنبال عطریم که اذیت کننده نباشه، بوهای تند یا خیلی شیرین رو دوست ندارم(البته خیلی دوست دارم موارد گورمندطور و پودری رو هم تست کنم و حتی مواردی با طبع کمی گرم)میخوام ماندگاری و پخش خوبی داشته باشه، قیمتش نسبتا مناسب باشه، بیشتر توی محیطهای آموزشی فعالیت دارم(مدرس هستم با توجه به این موضوع برای دیگران تا حد ممکن آزاردهنده نباشه) وحالت پرتکراری نداشته نباشه
عطرهای لالیک لامور، اکلت لانوین، مایوی، آکوابولگاری، دانهیل آبی، کولواتر و... رو تست کردم
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند در خصوص فرموده ی شما پیشنهاد من عطرهای: میسون الحمبرا سپتر مالاکایت، لطافه القیم سیلور، اجمل رین دراپس، اجمل شادو آمور، میسون الحمبرا فلورال بلوم، میسون الحمبرا آلپین، میسون الحمبرا دارین بلو، اجمل ویژن و اجمل بلو.
بهترین ها برای شما.....
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند در خصوص فرموده ی شما پیشنهاد من عطرهای: میسون الحمبرا سپتر مالاکایت، لطافه القیم سیلور، اجمل رین دراپس، اجمل شادو آمور، میسون الحمبرا فلورال بلوم، میسون الحمبرا آلپین، میسون الحمبرا دارین بلو، اجمل ویژن و اجمل بلو.
بهترین ها برای شما.....
خیلی سپاسگزارم که محبت کردید و وقت گذاشتید و راهنمایی کردین، امیدوارم پاینده و شاد باشید
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از عنایت شما کمال سپاس دارم. لطفا به نظرات دوستان در بخش نظرات که از برند الحمبرا استفاده کرده اند و در بخش عطرگرام همان عزیزان تمرکز کنید. من به شخصه خودم بسیاری از کارهای برند الحمبرا را در آرشیوم دارم و بسیار رضایت دارم از این برند و نه تنها من بلکه تمام عزیزانی که با معرفی های من از این برند خرید کرده اند نیز بسیار رضایت دارند. دقت فرمایید قیمت عطرها بخصوص عطرهای گران قیمت و نامی جهان، اصلا تعیین کننده ی رضایت شما نخواهند بود چراکه اگر همین عطرهای برندهای نامی جهان در کشور امارات تولید میشدند قیمتشان الان یک دهم قیمت کنونی آنها بود. فلذا مطمئن باشید صرفا بخاطر اینکه در اروپا تولید میشوند و بی ارزش شدن ریال کشور در مقابل ارزهای اروپایی یا آمریکایی، این برندها قیمت نجومی دارند وگرنه واقعا از نظر من هیچکدام از عطرهای اروپایی کیفیتشان اصلا در حد و اندازه ی قیمتشان نیستند ولی لااقل برندهایی مثل الحمبرا که کیفیت بسیار مرغوبی نسبت به قیمت دارند، در حداقل ممکن توانسته اند رضایت مخاطبان از جمله خود شما را جلب کنند. فلذا اگر ثروتمند هتسین که براحتی از همان عطرهای اروپایی و گرانقیمت خرید کنید اما اگر برایتان مقدور نیست، یقین داشته باشین با خریدن این عطرهای اروپایی و گران قیمت، پولتان را هدر خواهید داد. لطفا به نظرات من در مورد برندهای اروپایی و اماراتی یکبار دیگر تمرکز کنید و آنها را مطالعه فرمایید. بروید به پروفایل من و روی نطرات من کلیک کنید و نظرات من را مطالعه فرمایید تا این موضوع برای شما براحتی آشکار گردد. علاوه بر این لطفا به نظرات دوست عزیزمان جناب آقای دکتر دهناد ساسان فر نیز که از برند الحمبرا خرید داشته اند هم در بخش عطرگرام و هم در بخش نظرات نیز دقت فرمایید. یقین داشته باشن اگر این برند در حد و اندازه ی معرفی کردن به عزیزان نبود، من و سایر دوستان هرگز این برند را در این محفل معرفی نمیکردیم. نکته ی بسیار مهم در مورد برند الحمبرا این است که ماهیت پرفورمنس این برند دقیقا مطابق با ماهیت پرفورمنس عطرهای اصلی هست که از آنها کپی کرده است. یعنی اگر برندی مثل تام فورد که دارای ماهیت پرفورمنس متوسطی هست بنابراین تمامی عطرهای کپی شده از تام فورد توسط الحمبرا نیز همان ماهیت پرفورمنس متوسط را خواهند داشت و اگر هر عطری دارای ماهیت پرفورمنس قوی باشد قطعا الحمبرا که از آن کپی کرده است دارای همان ماهیت پرفورمنس قوی خواهد بود. بانوی محترم من تاکنون نزدیک به 700 میلیون تومان عطر خریدم هم از برندهای بسیار نامی جهان و هم از همین عطرهای اماراتی مثل الحمبرا و همه ی این تجارب را با استناد به همین داشتن عطرهای مختلف در آرشیوم برای این محفل روایت میکنم. انشالله خریدهای شایسته نسبت به قیمت های منصفانه را داشته باشن.
سپاس از همراهی شما بانوی محترم.......
سلام و عرض ادب جناب یه سوال داشتم از بابت اینکه تجربه اطلاعات مفیدی از برند الحمرا دارین میشه یه سوال داشتم باشم از شما آیا برند الحمرا اصل و فیک هم داره؟ آیا نسخه های 30 میل الحمرا کیفت دارن؟ ممنونم میشم اگه راهنمایی کنید🙏🏻