صالح صالح
10
1405/02/31

سرزم.. عطر کرم..

سلام خدمت دوستان

سرزمین عطر کرمان سایت که توی گوگل سرچ میکنم چندتا مختلف میاره.کسی سایت اصلیش میدونه چی هست؟،ممنون

سلام ، اسم پیجشون د...پرفیوم...لند هست که در حال حاضر با این وضعیت اینترنت باز نمیشه، سایتشون هم بالا نمیاد و البته اپدیت هم نیست.همون که نوشته کرمان خیابان هزارو یک شب ....

من شخصا ازشون خرید داشتم کاملا معتبر و بسیار با اخلاقن.میتونید با شمارشون تماس بگیرید.

درود .در پیام رسان بله به انگلیسی تایپ کنید پ ر ف یو م لند، لوگوش نوشته سرزمین عطر از تخفیفات باخبر می شید

کاوه کاوه
1405/02/31

سلام دوست عزیز

اسم سایت theperfumeland   ، اما الان بالا نمیاد ، بنده هم تماس گرفتم با شماره ای که توی گوگل زده و گفتن که سایت داره آپدیت میشه و دستریزی که میخواستم رو تلفنی سفارش دادم

سلام

حیف قبلا تلگرام بود کانال اصل داشتم 

به شما میگفتم

البته اگه تو سایت قسمت آدرس و شماره تلفن نگاه کنید

یه شماره هست با ۰۹۳۳ شروع میشه

آخرش ۹۰۰۹

من سرچ کردم یک نتیجه بیشتر نمیاره، سرزم. عطر

Pooria Pooria
1405/02/31
در پاسخ به کاوه :

سلام دوست عزیز

اسم سایت theperfumeland   ، اما الان بالا نمیاد ، بنده هم تماس گرفتم با شماره ای که توی گوگل زده و گفتن که سایت داره آپدیت میشه و دستریزی که میخواستم رو تلفنی سفارش دادم

سلام 

من تقریبا اکثر خرید هام رو از اونجا میکنم. ولی برای دکانت یا باتل استفاده شده گفتن فروش نداریم. 

Pooria Pooria
1405/02/31

در مورد سایت هم یکی اینکه هیچوقت آپدیت نیست ، موجودی ها محدود هست، کلی عطر دارن که توی سایت نیست.

من توی این یک سال که بیشتر از ۱۰ عطر گرفتم متوجه شدم زیاد تمایلی به فروش ندارن، یا حداقل فروش اینترنتی. و حدس میزنم عمده فروششون حضوری باشه. 

یک کانال تلگرام دارن که تخفیفات و تستر ها رو با قیمت مناسب میزارن. اونجا رو حتما چک کنید.

بسیار مشتری مدار هستن ، من عطری پسندم نبود مرجوع کردم و عطر دیگه جاش گرفتم. 

ارسال هاشون هم رایگان هست.

Hami Hami
1405/02/31

داخل بله فعال هستن....

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟