نسترن نسترن
14
1405/03/03

وومنیتی

سلااااام

خب آقا

من یجا عطر وومنیتی رو برای خرید پیدا کردم که متأسفانه امکان از نزدیک بوییدنش رو ندارم

از س ر ا د سمپلش رو گرفتم بو کنم که صرفا دستم بیاد چه بویی می‌ده، و چیزی که اونا دستم دادن رو خیلی دوست داشتم.

دریافت من ازش این بود: یه بوی لاکتونیک و کرمی شیرین که یه بوی dirty و اندکی فلزی (که احتمالا همون خاویار باشه) همراهی‌ش می‌کنه. مثلا بوی انجیر نمی‌داد. اصلا انجیر مگه بو داره؟

بوی آبزی و سبز هم ازش نگرفتم. و خیلی هم فن عطرهای آکواتیک و خنک نیستم. 

حالا اگر اصل این عطر رو بو کردین می‌شه یکم جزیی‌تر برام رایحه رو شرح بدین؟ بلایند بای در کمین است

Hosein kh Hosein kh
1405/03/04

سلام 

تقریبا از نظر رایحه عطر خاصیه 

همه خانوما شاید نپسندنش 

تایپ خودشو میخواد 

اینم بگم بنظر بنده خیلی عطر خوبیه 

نسترن نسترن
1405/03/04
در پاسخ به Hosein kh :

سلام 

تقریبا از نظر رایحه عطر خاصیه 

همه خانوما شاید نپسندنش 

تایپ خودشو میخواد 

اینم بگم بنظر بنده خیلی عطر خوبیه 

سلام، ممنون از پاسختون، ولی چیزی از رایحه برام شرح ندادید

نسترن جان

درود و احترام

این خانم زیبا ولی مغرور، با طبع معتدل، در کنار رایحه‌ی شیرین میوه‌ای (انجیر رسیده و شیرین) و بسیار جذاب و دلنشینی که داره، جنبه‌های بُلدی از رایحه‌ی تلخ یا بهتره بگم گس درخت و برگ انجیر رو هم داره مثل رایحه‌‌ی گس اون چند قطره شیری که از دم انجیر نارس تازه چیده شده بیرون میاد، در کنار این دو جنبه چیزی که باعث بحث برانگیز بودن این عطر می‌شه رایحه‌ی شور و کمی چرک‌آلود خاویارشه که همین باعث خاص بودن این عطر می‌شه؛

من تقریباً یک و سال نیمه که یه باتل از این عطر رو بدون تست اولیه از عطرافشانمون تهیه کردم که حساسیت شامه‌ی من در روزهای اول نسبت به جنبه‌ی میوه‌ای شیرین و شادش بیشتر از الان بود؛

و یه مورد هم اینکه این عطر رایحه‌ی بسیار شفاف، ماندگار و با پخش و خط بوی خیلی خوبی داره؛

در کل بخاطر رایحه‌ی بسیار خاصش، عطریه که سلایق خاص خودش رو می‌طلبه و ممکنه شخصی رو عاشق خودش کنه ولی با شخص دیگه قهر باشه؛

که درمورد من متأسفانه باهام قهره و قصد صمیمیت نداره... می‌دونید؟! گاهی آرزو می‌کنم که کاش می‌تونستم همنشین راستینش را پیدا کنم و به هم بسپارمشون تا هر سه شادتر باشیم...

امیدوارم توضیحاتم تو تصمیم‌گیری صحیحتون کمک کننده باشه...

[EDITED] 1405/03/05 13:02

سالها پیش داشتم و مورد پسندم نبود چون بسیار رایحه ی سخت پوشی داشت و حتی میتونم بگم یونیسک.س مایل به مردانه بود ، ظرافت زنانه نداشت ، تیز و شارپ بود و فضای خفه ای داشت!بوی انجیر سیاه و رسیده و شیرین میده ، دیدید انجیر وقتی خیلی میرسه میفته پای درخت و اون فضا یه بوی خاصی میگیره؟دقیقا همچین حالتی توی این عطر هست به اضافه ی بوی خاک خیلی واضح ، ینی انگار یه درخت انجیرو از ریشه با خاک های باغچه دراوردن بیرون!ماندگاری و پراکندگی رایحه در اون زمان غول اسا بود الان نمیدونم ورژن های جدید به چه صورته!ولی اصلا و ابدا عطر بلایند بای نیست حتی باید چندین بار تست کنید تا بعد بتونید راجبش تصمیم بگیرید.

خوب اگه سمپل شو تست کردین سمپل همون نمونه ی اصلی هست دیگه که در باتل های کوچیک عرضه میشه ، اگه سمپل وومنتی گرفتین یعنی خوده اصل شو تست و بو کردین 

Lylichi Lylichi
1405/03/05

سلام عزیزم. ورژن قدیمی کاملا بوی برگ درخت انجیر و اقیانوس و شن و ساحل میده و یکم شیرینی خود انجیر. اصلا انگار زیر درخت انجیر ایستادی. اگر درخت انجیر داشته باشید، دم غروب بعد آبیاری چنین بویی در تابستون میاد. 

ورژن جدید که ری فرموله شده، بوی برگ و سبز تعدیل شده، و رایحه اقیانوسی-هندوانه ای و لطیف تری داره‌. 

ورژن قدیمی خاص تره. 

نسترن نسترن
1405/03/05
در پاسخ به Miss salehpour :

خوب اگه سمپل شو تست کردین سمپل همون نمونه ی اصلی هست دیگه که در باتل های کوچیک عرضه میشه ، اگه سمپل وومنتی گرفتین یعنی خوده اصل شو تست و بو کردین 

عزیزم سمپل عطر اصلی نبود مشابهش رو تولید کرده بودن که بعیییید می‌دونم شبیه به عطر اصلی باشه چون همه جا خونده بودم که این عطر یک در جهانه و هیچکس نتونسته شبیهش رو دراره 🥲

نسترن نسترن
1405/03/05
در پاسخ به Miss salehpour :

عزیزم سمپل عطر اصلی نبود مشابهش رو تولید کرده بودن که بعیییید می‌دونم شبیه به عطر اصلی باشه چون همه جا خونده بودم که این عطر یک در جهانه و هیچکس نتونسته شبیهش رو دراره 🥲

نسترن نسترن
1405/03/05
در پاسخ به عسل خلیلی :

سالها پیش داشتم و مورد پسندم نبود چون بسیار رایحه ی سخت پوشی داشت و حتی میتونم بگم یونیسک.س مایل به مردانه بود ، ظرافت زنانه نداشت ، تیز و شارپ بود و فضای خفه ای داشت!بوی انجیر سیاه و رسیده و شیرین میده ، دیدید انجیر وقتی خیلی میرسه میفته پای درخت و اون فضا یه بوی خاصی میگیره؟دقیقا همچین حالتی توی این عطر هست به اضافه ی بوی خاک خیلی واضح ، ینی انگار یه درخت انجیرو از ریشه با خاک های باغچه دراوردن بیرون!ماندگاری و پراکندگی رایحه در اون زمان غول اسا بود الان نمیدونم ورژن های جدید به چه صورته!ولی اصلا و ابدا عطر بلایند بای نیست حتی باید چندین بار تست کنید تا بعد بتونید راجبش تصمیم بگیرید.

ینی اون حالت شیرین و صابونی رو نداره؟ 

نسترن نسترن
1405/03/05
در پاسخ به 𝒜𝓎𝓁𝒾 :

نسترن جان

درود و احترام

این خانم زیبا ولی مغرور، با طبع معتدل، در کنار رایحه‌ی شیرین میوه‌ای (انجیر رسیده و شیرین) و بسیار جذاب و دلنشینی که داره، جنبه‌های بُلدی از رایحه‌ی تلخ یا بهتره بگم گس درخت و برگ انجیر رو هم داره مثل رایحه‌‌ی گس اون چند قطره شیری که از دم انجیر نارس تازه چیده شده بیرون میاد، در کنار این دو جنبه چیزی که باعث بحث برانگیز بودن این عطر می‌شه رایحه‌ی شور و کمی چرک‌آلود خاویارشه که همین باعث خاص بودن این عطر می‌شه؛

من تقریباً یک و سال نیمه که یه باتل از این عطر رو بدون تست اولیه از عطرافشانمون تهیه کردم که حساسیت شامه‌ی من در روزهای اول نسبت به جنبه‌ی میوه‌ای شیرین و شادش بیشتر از الان بود؛

و یه مورد هم اینکه این عطر رایحه‌ی بسیار شفاف، ماندگار و با پخش و خط بوی خیلی خوبی داره؛

در کل بخاطر رایحه‌ی بسیار خاصش، عطریه که سلایق خاص خودش رو می‌طلبه و ممکنه شخصی رو عاشق خودش کنه ولی با شخص دیگه قهر باشه؛

که درمورد من متأسفانه باهام قهره و قصد صمیمیت نداره... می‌دونید؟! گاهی آرزو می‌کنم که کاش می‌تونستم همنشین راستینش را پیدا کنم و به هم بسپارمشون تا هر سه شادتر باشیم...

امیدوارم توضیحاتم تو تصمیم‌گیری صحیحتون کمک کننده باشه...

مرسی که زمان گذاشتین

من با استناد به چیز فیکی که ازش بو کردم، شیشه‌ش رو بلایندبای کردم. خواهیم دید چه می‌شود. 😁😁

هیچی هم نشه بنظرم ارزش کلکسیونی داره.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟