سلااااام
خب آقا
من یجا عطر وومنیتی رو برای خرید پیدا کردم که متأسفانه امکان از نزدیک بوییدنش رو ندارم
از س ر ا د سمپلش رو گرفتم بو کنم که صرفا دستم بیاد چه بویی میده، و چیزی که اونا دستم دادن رو خیلی دوست داشتم.
دریافت من ازش این بود: یه بوی لاکتونیک و کرمی شیرین که یه بوی dirty و اندکی فلزی (که احتمالا همون خاویار باشه) همراهیش میکنه. مثلا بوی انجیر نمیداد. اصلا انجیر مگه بو داره؟
بوی آبزی و سبز هم ازش نگرفتم. و خیلی هم فن عطرهای آکواتیک و خنک نیستم.
حالا اگر اصل این عطر رو بو کردین میشه یکم جزییتر برام رایحه رو شرح بدین؟ بلایند بای در کمین است
سلام عزیزم، تیری موگلر بوی برگ درخت انجیر که خیس و نمناک شده میده. اگر درخت انجیر داشته باشید متوجه میشید.
ورژن ری فرموله شده (موگلر) بوی برگ و سبز کم تر شده. بوی اقیانوسی و یک ته بوی هندوانه ای طور اضافه شده.
سلام عزیزم، تیری موگلر بوی برگ درخت انجیر که خیس و نمناک شده میده. اگر درخت انجیر داشته باشید متوجه میشید.
ورژن ری فرموله شده (موگلر) بوی برگ و سبز کم تر شده. بوی اقیانوسی و یک ته بوی هندوانه ای طور اضافه شده.
پس مشکل غیرقابلتوصیف بودن این عطر نیست، مشکل اینه که من درخت انجیر بو نکردم 😂😂
مرسی از توضیحاتت عزیزم، اگه میگی بوی سبزیش هم سافتتر شده احتمالا عطر زنندهای نخواهد بود.
بلایندبایش کردم پریشب.
مرسی که زمان گذاشتین
من با استناد به چیز فیکی که ازش بو کردم، شیشهش رو بلایندبای کردم. خواهیم دید چه میشود. 😁😁
هیچی هم نشه بنظرم ارزش کلکسیونی داره.
خیلی مبارکتون باشه نسترن جان🩷
امیدوارم خاطرات بینظیری باهاش بسازید...🌱🌷🌱
ینی اون حالت شیرین و صابونی رو نداره؟
شیرینی داره بوی انجیر سیاه شیرین و رسیده میده ، کمی هم ته مایه ی شور داره ، اما تا جایی که یادمه صابونی نبود!