نسترن نسترن
14
1405/03/03

وومنیتی

سلااااام

خب آقا

من یجا عطر وومنیتی رو برای خرید پیدا کردم که متأسفانه امکان از نزدیک بوییدنش رو ندارم

از س ر ا د سمپلش رو گرفتم بو کنم که صرفا دستم بیاد چه بویی می‌ده، و چیزی که اونا دستم دادن رو خیلی دوست داشتم.

دریافت من ازش این بود: یه بوی لاکتونیک و کرمی شیرین که یه بوی dirty و اندکی فلزی (که احتمالا همون خاویار باشه) همراهی‌ش می‌کنه. مثلا بوی انجیر نمی‌داد. اصلا انجیر مگه بو داره؟

بوی آبزی و سبز هم ازش نگرفتم. و خیلی هم فن عطرهای آکواتیک و خنک نیستم. 

حالا اگر اصل این عطر رو بو کردین می‌شه یکم جزیی‌تر برام رایحه رو شرح بدین؟ بلایند بای در کمین است

Lylichi Lylichi
1405/03/05

سلام عزیزم، تیری موگلر بوی برگ درخت انجیر که خیس و نمناک شده میده‌. اگر درخت انجیر داشته باشید متوجه میشید. 

ورژن ری فرموله شده (موگلر) بوی برگ و سبز کم تر شده. بوی اقیانوسی و یک ته بوی هندوانه ای طور اضافه شده. 

نسترن نسترن
1405/03/05
در پاسخ به Lylichi :

سلام عزیزم، تیری موگلر بوی برگ درخت انجیر که خیس و نمناک شده میده‌. اگر درخت انجیر داشته باشید متوجه میشید. 

ورژن ری فرموله شده (موگلر) بوی برگ و سبز کم تر شده. بوی اقیانوسی و یک ته بوی هندوانه ای طور اضافه شده. 

پس مشکل غیرقابل‌توصیف‌ بودن این عطر نیست، مشکل اینه که من درخت انجیر بو نکردم 😂😂 

مرسی از توضیحاتت عزیزم، اگه می‌گی بوی سبزی‌ش هم سافت‌تر شده احتمالا عطر زننده‌ای نخواهد بود.

بلایندبای‌ش کردم پریشب.

در پاسخ به نسترن :

مرسی که زمان گذاشتین

من با استناد به چیز فیکی که ازش بو کردم، شیشه‌ش رو بلایندبای کردم. خواهیم دید چه می‌شود. 😁😁

هیچی هم نشه بنظرم ارزش کلکسیونی داره.

خیلی مبارکتون باشه نسترن جان🩷

امیدوارم خاطرات بی‌نظیری باهاش بسازید...🌱🌷🌱

در پاسخ به نسترن :

ینی اون حالت شیرین و صابونی رو نداره؟ 

شیرینی داره بوی انجیر سیاه شیرین و رسیده میده ، کمی هم ته مایه ی شور داره ، اما تا جایی که یادمه صابونی نبود!

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟