دوستان فرض کنید دعوت شدیم مهمونی گتسبی کدوم عطر رو انتخاب می کنید که بزنید؟
سلام وقت بخیر
واقعا گتسبی عزیز هم شاهکار کرد با اون انتخاب معشوقه ، رو اعصاب ترین و بی معرفت ترین دختر دنیا رو انتخاب کرد برای عاشقی کردنی چون فرهاد !
یادمه چند سال پیش یک شب خونه خالم موندم دختر خالم گفت بیا این فیلم رو ببینیم تا ساعت دو نیم صبح نشستیم نگاه کردیم آخرم با قیافه های آویزون رفتیم خوابیدیم
من برای این مهمونی :
#زرجوف ایکس جی 1861 ناکسوس XJ 1861 Naxos
واقعا گتسبی مظلومه علی رغم تموم اشتباهاتش
دیزی نه تنها به اندازه ی کافی دوستش نداشت بلکه دست تام رو واضح باز گذاشت که کلی گتسبی عزیزم رو تحقیر کنه و این کافی نبود مرگش و در نهایت اونجا که هیچ کدوم از مهمونای جشن هاش به خاکسپاریش نیومدن خیلی ناراحتم کرد
والا یه کار هست زیاد ایران شناخته شده نیست شایدن باشه نرفتم ببینم کسی می شناسه یا نه ولی به و به و به از بوش، البتا اصلیش خوبه اینجا معلوم نیست واقعا باشه نباشه، کریستین دیور وانیل دیوراما (بازی با کلمه دراما و دیور)
نه اتفاقا هست من گذرا بو کردم خیلی انتخاب خوبیه
کرکتر این عطر عملا همون آقاهه ست که لانا دل ری تو آهنگ فیلم مست و سرخوش ازش میپرسه آیا هنوز دوستم خواهی داشت وقتی دیگر زیبا و جوان نیستم
فرنیای عزیز بعد از فکر کردن به سوالات، فکر کنم شاید این انتخاب من کلیشه ایی باشه ولی من برای اون چنین فضا و اون چنین مهمونی عطر :
رو انتخاب میکردم
چون بوی خیلی شیکی داره ، به وایب مهمونی میخوره و تقریبا همه پسند هست
کیمیای خوش سلیقه ی من نه اتفاقا مارلی با کلاسه وایب عطر اصلا وایب مهمونیه مثل پیراهن مخمل ظریف و لطیفه این عطر