علی مخلص علی مخلص
10
1405/03/04

بین بولگاری تایگر و تام فورد گری ویتور

سلام وقتتون بخیر 

دوستان بین بولگاری تایگر و تام فورد گری ویتور موندم کدوم به نظرتون خوبه 

و جدای اینا برای تابستون چی پیشنهاد میکنین برای کسی که عاشق عطرهای تند و تلخ هس 

زمستون تام فورد آمبرلدر میزنم خواستم بهتر بشناسین سلیقمو

سلام

تایگر بخرین تند و تلخ

گری وتیور سلیقه ای و کلاسیک

سلام

سوال سختیه، سختمه بین دوتا عطر فوق‌العاده خوشبو و جذاب یکیو انتخاب کنم ولی اگه می‌خوای بوی عطرت خاص‌ و منحصر به فرد باشه گری وتیور بزن چون تایگار خیلی همه‌گیر شده و کپی‌های اماراتی و مشابهش تو بازار زیاده

اگه عطر تلخ دوست دارید احتمالا از آکوا دی‌جیو پارفوم، انکر نویر اسپورت و دیور سواج خوشتون بیاد.

حسین T حسین T
1405/03/04

خیلی فرقشونه بنظر من اصلا نمیشه گفت ولی منم نظرم اکوا پی دجیو پارفوم و انکر اسپورته

Eric Revo Eric Revo
1405/03/04

L’Immensité #لوئیس ویتون ال ایممنسیت L’Immensité  گزینه بهتریه،تایگریه که پیچیده تر شده و جذاب تر

در پاسخ به حسین T :

خیلی فرقشونه بنظر من اصلا نمیشه گفت ولی منم نظرم اکوا پی دجیو پارفوم و انکر اسپورته

ممنون از راهنماییتون 

در پاسخ به امیر محمدی :

سلام

سوال سختیه، سختمه بین دوتا عطر فوق‌العاده خوشبو و جذاب یکیو انتخاب کنم ولی اگه می‌خوای بوی عطرت خاص‌ و منحصر به فرد باشه گری وتیور بزن چون تایگار خیلی همه‌گیر شده و کپی‌های اماراتی و مشابهش تو بازار زیاده

اگه عطر تلخ دوست دارید احتمالا از آکوا دی‌جیو پارفوم، انکر نویر اسپورت و دیور سواج خوشتون بیاد.

ممنون از راهنماییتون 

در پاسخ به AMIR_M :

ممنون از راهنماییتون 

در پاسخ به هاشم پور :

سلام

تایگر بخرین تند و تلخ

گری وتیور سلیقه ای و کلاسیک

ممنون از راهنماییتون 

من برادرم جفتشو داره اما من رایحه گری وتیور خیلی بیشتر دوس دارم اصلا یه لول دیگه است

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟