سلام وقت بخیر ببخشید میخواستم ببینم عطر فرانک الیویر بلا را هیچ کدوم از دوستان تست داشتن اگه امکان داره یه توضیح درباره این عطر. بهم بدین ممنون میشم
سلام عزیزم
من توی فروشگاهی این عطرو تست کردم. یه عطر گلی میوه ییه که ساید گلیش بیشتر حس میشه به خصوص بوی رز. ابتداش میوه یی و یکم ترشه و در ادامه بوی رز حس میشه برای اونایی ک خیلی حساسن ممکنه یکم گلابگون باشه رزش شبیه به رز دلیناست یکمالبته ن به اون شدت گلابطور چون اینجا با میوها میکس شده و ملیح تر شده.
ماندگاریشم بنظرم خوب بود تا ۴ ساعت روی پوستم موند
سلام عزیزم
من توی فروشگاهی این عطرو تست کردم. یه عطر گلی میوه ییه که ساید گلیش بیشتر حس میشه به خصوص بوی رز. ابتداش میوه یی و یکم ترشه و در ادامه بوی رز حس میشه برای اونایی ک خیلی حساسن ممکنه یکم گلابگون باشه رزش شبیه به رز دلیناست یکمالبته ن به اون شدت گلابطور چون اینجا با میوها میکس شده و ملیح تر شده.
ماندگاریشم بنظرم خوب بود تا ۴ ساعت روی پوستم موند
سلام عزیزم ممنون از لطفت واقعا کمک بزرگی بود آخه به خاطر همون نوت رز تردید داشتم میترسیدم گلاب طور باشه چون اصلا دوست ندارم 🙏😊
ببخشید نوشافرین جان شما که اینقدر توی عطر حرفه ای هستین میشه یه عطر ملایم که بشه به عنوان عطر امضا ازش استفاده کرد بهم معرفی کنیدتا رنج 8تومن از عطرهای گورماندی وگرم وخیلی شیرین خوشم نمیاد مثلاً عطر بریتنی اسپیرز بیلیو رو که اخیراً خریدم دوست داشتم ولی عطر تویین سفید به تیزی داره که خیلی پسندم نبودمیخوام رایحه جدیدی باشه تکراری نباشه که همه جا رایحه ش به مشام برسه ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید عزیزم